Slider

Dinosaurukset Heurekassa

sunnuntai 10. helmikuuta 2019Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa 2.2.2019 – 15.3.2020

Heuraka täyttää 30-vuotta ja sen kunniaksi se on järjestänyt jättimäiset dinosaurukset yleisön ihmeteltäväksi – ja tällä kertaa vieläpä ne kaikkein isoimmat! Helmikuun alussa avautunut näyttely  koostuu dinosaurusroboteista ja luurankojen kopioista sekä fossiileista. Näyttelyssä voi konkreettisesti kokea, kuinka isoja suurimmat dinosaurukset olivat. Heidän päät yltävät kattoon asti ja niitä voi käydä ihmettelemässä myös korkealta näköalatasanteelta.


Olen tainnut käydä Heurekassa vain kerran elämässä, joten nyt jos koskaan oli aika käydä uudestaan siellä. Heureka on täynnä monen monta mielenkiintoista näyttelyä ja siellä riittää ihmeteltävää ihan koko perheelle! 

Heureka tarjoaa elämyksiä koko perheelle 

Parasta 5-vuotiaan mielestä


 * kolikko omalla kasvon kuvalla
 * planetaario, joka tuntui kuin lentäisi läpi avaruuden karusellissa
 * oman taideteoksen tekeminen hyöhenistä ja kupista ja sen lennättäminen ilmaan
 * maaginen vesi, joka näyttäisi kuin pysähtyvän valon avulla
 * ja ne Dinosaurukset!


Parasta 2-vuotiaan mielestä


 * Kaikki asiat ihmettelemään tai koskettelemaan, esimerkiksi pallon saaminen pyörivän alustan        päälle ja palikoiden kasaaminen.
 * autolla ajaminen
 * planeetat
 * ja ne Dinosaurukset, jotka on varmaan todella pitkään pikku herran puheissa tämän jälkeen!Meillä oli tällä kertaa kokoonpano lapsia mukana, jossa oli 7v, 5v, 4v ja 2v, joten edettiin aika vauhdilla näyttelyt läpi. Siellä riittäisi varmasti todella paljon mielenkiinnon kohteita ihan joka ikäiselle! Meidän 5v olisi varmasti jo ollut innoissaan, kun hän olisi päässyt tutkimaan esimerkiksi ihmisen kehon toimintaa tai tekemään erilaisia tehtäviä (kuten tanssimaan eri aikakausien hittitansseja ja soittamaan bändissä) sekä tekemään laboratoriokokeita. Seuraavan kerran täytyy ehdottomasti mennä pelkästään 5-vuotiaan kanssa, niin saadaan rauhassa tutustua paremmin ehkä enemmän myös häntä kiinnostaviin juttuihin! :) 


Oletteko te kerenneet jo käydä katsomassa jättimäisiä dinosaruksia Heurekassa? 

Mitä tykkäsitte? Vai onko retki Heurekaan kenties vielä suunnitteilla? :) 


LUE MYÖS:


2 kommenttia:

  1. Me ei olla vielä käyty katsomassa dinoja, odottelen että yleisöryntäys helpottaa :) Mutta on ihana katsella näitä "makupaloja" ennakkoon, naperot ei todellakaan malta odottaa, että pääsisivät jo sinne! Näyttää tosi hienolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä upea elämys, joten ehdottamasti odottamisen arvoinen :) Jonotukselta muuten välttyy, jos varaa liput ennakkoon netistä :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan