Slider

Ti-Ti Nalle konsertissa (+ARVONTA)

maanantai 26. maaliskuuta 2018

Konserttiliput saatu näkyvyyttä vastaan / Ti-Ti Tuotanto Oy

Ti-Ti Nalle täyttää tänä vuonna 30-vuotta ja sen kunniaksi on tietenkin suuri 30-vuotisjuhlakonserttikiertue läpi Suomen. Uskomatonta, että Ti-Ti Nalle on jo 30-vuotta! (Eh.. tästä tulee pelottavasti mieleen myös se fakta, että myös oma 30v juhlapäivä on ensi vuonna) Ti-Ti Nalle on siis tuttu jo omasta lapsuudesta ja onkin ollut mahtavaa päästä muistelemaan monia mieleenpainuneita kappaleita jälleen uudestaan. "Tallustellaan katsomaan Ti-Ti maailmaa, Ti-Ti!" Pääsin tyttäreni kanssa viettämään laatuaikaa kahdestaan Ti-Ti Nalle konserttiin, joka järjestettiin Vantaalla. Jo itsessään se, että pääsee tekemään jotain spesiaalia kaksistaan on ihan luksusta, mutta tällä kertaa sen kruunasi kyllä odotettu konsertti. Neiti on jonkin verran katsellut musiikkivideoita sekä kaksi vuotta sitten käytiin Ikaalisissa Ti-Ti Nallen talossa. Talo oli todella kiva kokemus, sillä eri huoneissa riitti puuhaa monen ikäisille. Parasta oli kuitenkin kun pääsi näkemään itse nallet livenä ja katselemaan mitä kaikkea ne puuhastelevat talossaan. Oli myös jännittävä juttu päästä katsomaan nallejen tanssiesityksiä, vaikka tuo meidän 2v ei tahtonut pysyä paikoillaan. Lumoavat nallet kuitenkin innostivat neidin välillä tapittamaan silmä tarkkana esityksiä sekä välillä villisti taputtamaan ja tanssimaan mukana. Tänä vuonna nalleperhe on tekemässä muuttoa uuteen kotiin, joten jännityksellä odotetaan minnepäin ja minkälaiseen kotiin nallet muuttavat. 
Konsertti oli todella kiva kokemus! Se kesti kokonaisuudessaan 1h 10min, joka on ihan täydellinen aika siihen, että leikki-ikäinen jaksaa pysyä paikoillaan ja katsoa koko  konsertin läpi mielenkiinnolla. Toki mikään ei estä esimerkiksi menemästä lavan eteen ja katsomaan nalleja ihan lähietäisyydeltä (niinkuin moni innokas Ti-Ti Nalle fani tekikin). Konsertti oli hyvin rakennettu tarinaksi alkaen siitä kun Ti-Ti nalle oli vielä ihan pieni vauva. Matkan varrella opeteltiin muun muassa käymään potalla, pukemaan ja muisteltiin sitä kuinka isoäitinalle ja isoisänalle olivat nuoria ja vastarakastuneita. Ti-Ti Nallen laulut ja videot ovat monipuolisia ja opettavaisia. Ollaan monesti katsottu täällä kotona esimerkiksi videota kuinka heikoille jäille ei saa mennä ja miten toimia kun toiselle tulee pipi. Laulut ovat mukaansa tempaavia, jotka jää kyllä pitkäksi aikaa soimaan niin lasten kuin aikuisen mieleen. Mikä olisikaan parempi tapa opetella harjaamaan hampaita kuin kuunnella 

"hammaspeikot lakoon, ei kukaan pääse pakoon, harjaan edestä näin, myöskin takaapäin, vedellä purskutan". 


Seuraavaksi nallet ja Riitta tanssivat ja laulavat : 

31.3 Ideaparkissa
13.4 Lapualla
14.4 Kaustisella
Koko kiertueaikataulu

Oletteko käyneet katsomassa nalleja konsertissa tai vierailleet Ti-Ti Nalle talossa? 


Mikäli nalleperhe kuuluu myös teidän perheen suosikkeihin, niin nyt sinulla on mahdollisuus voittaa liput Lapualla järjestettävään Ti-Ti Nalle konserttin. Konsertti järjestetään Lapuan urheilutalolla 13.4 klo 18.00. Arvonta on käynnissä @mmarialove instagramissa 29.3. klo 21.00 asti! 


6 kommenttia:

 1. Ois kiva päästä joskus käyttämään lapsia konsertissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku vaan kattoo missä nalle ovat seuraavan kerran ja sitten mukaan! :)

   Poista
 2. Muistan Ti-Ti Nallen omastakin lapsuudestani - ja siskontyttöjen kanssa näitä tuli katseltua myös useampaan kertaan. Toivottavasti kiertävät vielä kun oma pikkuiseni on siinä iässä, että alkaa kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän! Nallet just muutti uuteen kotiin, joten varmasti kiertelee vielä kauan aikaa :)

   Poista
 3. 30v on kyllä kunnioitettava ikä lapsia viihdyttävälle jutulle! Hyvin on idea kestänyt aikaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan