Slider

Parhaat nettikirpparit

perjantai 22. syyskuuta 2017

Teen yleensä kaikki lastenvaate ostokset kirppareilta ja paljon vaatteita tulee ostettua myös facebookin nettikirppareilta. Haluankin vinkata teille ne parhaat shoppailupaikat netissä. Varoituksen sananen kuitenkin, sillä niihin jää helposti koukkuun ja ennenkuin huomaatkaan jotain ihanaa tipahtaa päivittäin postiluukusta. Tai ainakin saan kuulla tästä nettikirppistelystä aika usein mun mieheltä, joka ei ihan täysin ymmärrä, että mähän vaan säästän rahaa, kun ostan kirpparilta.. eikö? Jos etsinnässä on tyylikästä ja hyväkuntoista vaatetta neidille, niin ratkaisu ongelmaan on 


Jäseniä täällä on yli 12 000 ja täältä voi löytää helposti hyväkuntoista vaatetta samalta myyjältä, jolloin ei tarvitse maksaa järkkyjä postikuluja monelle eri myyjälle. 

Pojan vaatteille vastaava paikka on 


Jäseniä on yli 15 000 ja täällä myös pystyy myymään "seinällä" vaatteita ketjuna, joten voi tehdä useamminkin löydön samalta myyjältä.


Omat suosikkimerkit lastenvaatteiden osalta on Pomp De Lux ja Newbie by Kappahl ja näitä vaatteita pystyy parhaiten ostamaan seuraavilta kirppiksiltä


Jäseniä on täällä yli 20 000 ja löydät varmasti ainakin ihanan mekon seuraaviin juhliin tai tyylikästä vaatetta pojalle. Erityisesti kannattaa olla paikalla villiksien aikaan, jollon myydään myös muiden merkkien samantyylisiä vaatteita. Villikset on muistaakseni 4x vuodessa.


Jäseniä on yli 13 000 ja täältä voi löytää niitä ihania röyhelölegginsejä, kukkaprinttiä ja myös ne mun lemppari pojan vaatteet löytyy Newbie merkiltä. Jos haluat myydä/ostaa merkkivaatteita, niin kannattaa kurkata seuraavat kirpparit. 

Jäseniä lähes 27 000 

Jäseniä lähes 13 000

Jäseniä yli 22 000

Jos etsinnässä on käyttövaatetta, niin kannattaa käydä kurkkaamassa 
Jäseniä yli 34 000 

Ulkovaatteita voi pongailla ylläolevien lisäksi myös seuraavilta kirppareilta 

Jäseniä yli 40 000

Jäseniä lähemmäs  26 000

Tässäpä muutama nettikirppari, johan kannattaa käydä tutustumassa. Monilla näistä järjestetään myös villiksiä, jolloin myynti käy erityisen kuumana ja tavaraa liikkuu. Täytyy sanoa kuitenkin, että ihan parhaimmat löydöt oon tehnyt oman asuinalueen facebook kirpparilta. Jos huomaan esimerkiksi puutteita lasten ulkovaatetuksen osalta niin laitan vaan seinälle ostoilmoituksen ja jo samana päivänä yleensä saan tarvitsemani hyvään kirppari hintaan. Ja ihan parasta näissä oman alueen kirppareissa on, että säästyy postikuluilta ja parhaimmassa tapauksessa juuri se tarvitsemasi tuote sijaitsee viereisessä rapussa. Näin äitiyslomalla kirpparit ovat ihan parasta, sillä uskon että ostajalle ja myyjälle jää aina kaupoista hyvä mieli. Myös Lilian on nyt innostunut kirppistelystä, sillä hän innoissaan aina kiikuttaa myymäni tuotteen ovelle ostajalle (ja ottaa häneltä nopeasti rahat pois :D). Hän myös itse haluaa luopua tavaroistaan millä ei enää leiki aktiivisesti ja on vienytkin nyt paljon omille kavereilleen leluja. Myös mummin lelevarastoa on käyty täydentämässä. Ehkä minun reipas tyttö tekee säilytystilaa tulevia synttäreitä ajatellen huoneeseensa.

Mikä on sinun suosikki nettikirppari? 

EDIT /// Ainiin jos tykkää itse ommelluista yksilöllisistä vaatteista niin kannattaa käydä kurkkaamassa Ommeltujen vaatteiden kirppis

4 kommenttia:

 1. Newbien ja pompin kirpalla olen itsekin myynyt ja ostanut aika paljon :D Ja nuo muutkin ovat tulleet tutuksi. Tosin postin ryöstöhintojen takia ostelu ja myyminen on vähän vähentynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ne taas kuulemma kallistuu 1.10 alkaen! Ihan sairaaksi kyllä mennyt hinnat. Ei paljon kannata ostaa yhtä tai kahta vaatetta. Mieluummin sitten ostaa monta kerralla jollain ärräpaketilla. :)

   Poista
 2. Tulee varmaankin useimmiten käytyä Mini Style Kirppiksellä joka on Mini Style Finlandin jäsenille ja toinen vakiopaikka on Mini Rodini & Friends kirppis :)
  Noilta ostan pääosin vaatteet ja myyn sitten oman seudun facekirppiksellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne en ookaan vielä itse liittynyt. :)
   Oman paikkakunnan kirpparilla menee kyl parhaiten ehkä kaupaksi kaikki ja helposti, kun ei tarvitse alkaa pakkaamaan tuotteita :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan