Slider

Valkosuklaa-mansikkajuustokakku

maanantai 14. elokuuta 2017

Jos et ole saanut vielä tänä kesänä mansikoista tarpeeksi, niin tässä maukas resepti testiin! 


POHJA
150-200 g Kaurakeksejä 
75 g Voita

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita tasaiseksi ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjaan.

TÄYTE
100 g Valkosuklaata
200 g mansikkarahkaa
2 dl Kuohukermaa
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
Liivatetta
1 Limen kuori ja mehu
mansikoita

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ja sulata suklaa. Yhdistä suklaa rahkan, tuorejuuston ja limen kuoren kanssa. Vatkaa kulhossa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Kuumenna limemehu ja sekoita  liotetut liivatteet sen sekaan. Kaada suklaa-rahkaseokseen ja sekoita. Lisää viimeisenä kermavaahto muun täytteen joukkoon ja kääntele tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle, tasoita ja anna hyytyä vähintään kolmen tunnin ajan. Koristele esimerkiksi mansikoilla, keksinpaloilla ja valkosuklaalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan