Slider

Mikä nimeksi pojalle?

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Varmaan yksi ihanemmista asioista raskausaikana on alkaa pikkuhiljaa miettimään erilaisia nimi vaihtoehtoja päässä. Jollain nimi on jo ennen raskautta mietitty valmiiksi ja jotkut saattavat keksiä nimen vasta ristiäis/nimiäis päivänä. Lilianin kohdalla nimi oli keksitty jo aikaisessa vaiheessa, sillä heti törmättyäni ko. nimeen ihastuin siihen ja tiesin, että se on juuri se oikea. Onneksi myös mies oli samoilla linjoilla. Tämän pojan nimen kohdalla asiat eivät menneet ihan niin helposti, sillä meidän molempien mielestä hienoja pojan nimiä on todella vähän tai sitten ne ovat jo käytössä kaverin lapsilla. Lopulta kuitenkin keksin parikin täydellistä nimeä, mutta tietenkään ne eivät sitten sopineet miehelle. 


Pojan nimeä alettiin miettiä siitä lähtökohdasta, että se ei saa olla mikään kovin yleinen, mutta sopii hyvin suomalaiselle ja on myös kansainvälinen. Samat kriteerit siis mitä oli Lilianinkin kohdalla. Halusin myös, että se sopii hyvin yhteen Lilian nimen kanssa, jolloin aluksi mietin paljon myös -an loppuisia nimiä, kuten Kristian, Sebastian, Elian sekä Kaspian. Myös hieman erikoisemmat ja pehmeät nimet ovat mieleen, kuten Milan, Julian sekä Jamiel. Ehkä kuitenkin nämä ovat hieman liian tyttömäisiä ainakin etunimeksi. Tällä hetkellä suosiossa olevat nimet Noel, Leon ja  Luka ovat myös ihania.


Vauvan nimi paljastuu tämän viikon lauantaina, ja on aika ihanaa päästä vihdoin kutsumaan häntä omalla nimellä. Tällä kertaa on tuntunut aika oudolta puhua pelkästä vauvasta. Miltä sinun mielestä poika näyttää? Vielä on mahdollista vaikuttaa, mikäli keksit jonkun ihan täydellisen nimen ;) 

8 kommenttia:

 1. Liam ja Leon pongahti heti ensimmäisenä tuolta listasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, varmaan moni arveli että myös pojan nimi tulisi alkamaan L-kirjaimella :)

   Poista
 2. täällä mietitään myös poikavauvalle nimeä:) ja kyllä löytyy monia noista nimistä, mitä iteki oon miettiny :D suosikkina tällä hetkellä Liam. Onko se sinusta vaikean kuuloinen? mä oon saanu sellasta kommenttia mieheltä ja äidiltäni, itestä se on aivan helppo nimi ;) suloinen poika teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mikään vaikea nimi ole ainakaan lausua. Ehkä vanhempien mielestä se voi olla vaan turhan erikoinen, mutta ihana nimi! :)

   Poista
 3. Mullakin pomppas heti Liam ja Leon silmiin, sopis hyvin siskon nimeenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt päädyttiin ihan erilaiseen, mutta silti sointuu mielestäni hyvin Lilianin kanssa :)

   Poista
 4. Mun mielestä Jeelis olisi aivan täydellinen nimi tuolle söpöläiselle!
  Leon on myös ihana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan