Slider

LUNTA!

lauantai 22. marraskuuta 2014

Tämä talvi on ensimmäinen jolloin Lilian pääsee kunnolla tutustumaan ihmeelliseen lumeen. Viime talvi meni vielä täysin vaunujen suojassa, mutta tänä talvena pääsemme jo pulkkailemaan, tekemään lumienkeleitä ja lumiukkoja ja kaikkea muuta kivaa. Tänään olimme tutustumassa lumeen kahteen kertaan, sillä tuo isimies lähti jonnekin humputtelemaan ja testailemaan kisakuntoa lähestyviä pikkujouluja ajatellen. Neljän seinän tuijottelu kaksistaan pikku pimun kanssa ei tule kuuloonkaan, joten ollaan sitten ulkoiltu melkein koko päivä. 


Ihan vielä Lilian ei tajunnut ehkä lumen ideaa, sillä tyhmät käsineet oli koko ajan edessä, eikä ees lunta saanut kunnolla maistella. Myöskään Michelin asussa liikkuminen ei ole kovinkaan kivaa. 


Lilian kuitenkin nauttii ulkoilusta niin paljon, että ulkoilma on yleensä se paikka missä neiti on aina rauhallinen. Vielä onneksi rattaissakin osataan istua rauhallisesti, eikä matkaa hidasta taapero joka koittaa itsepäisesti kävellä itse kaikki matkat. Ulkona ei edes vielä montaa kävelyaskelta oteta putkeen, sillä varmaan nuo kengätkin on alkuun aika oudot jalassa. 


Toivottavasti nyt tuo vähäinen lumi pysyisi maassa, sillä se luo niin kivasti tunnelmaa ja valoa. 
Huomenna tai ensi viikolla käydään hakemassa pulkka, niin päästään mäkeen! 

2 kommenttia:

 1. Vitsi meillä vieläkin kengät hankkimatta! Mitkä kengät teillä käytössä?(: vai oonko missannu jonkun postauksen:o söpis Lilian:))
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Superfitin kengät. Vielä hieman mietityttää pärjääkö nuilla kovilla pakkasilla, kun on aika vilukissa jaloista ja käsistä. :/

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan